Saturday, January 31, 2009

Trousers

Finished the trousers i started at class. :) I think i'm going to wear it! I was just thinking the oposite whole time!!! So... here are some pictures:

The waist part was hard, because it become so thick... so many layers... The milimeter sewing become kinda nice, although it's 2 mm rather some times... :)Now buttonholes!:P i made some test, and it was looking good, but in "live" it was unable to pull the stuff because it always stucked, i had to remove a half buttonhole two times OMG!

Not so pretty. :x

I made a shortcut at the end part, because it would become too short for me, so i rather made something like on my jeans. This was the part when i said cool. :)Could be a little bit biger, but it's ok, and also need some ironing, but i was too tired for that now:D.

Készlett a nadrág, amit a tanfolyamon kezdtünk el. Nagyon örülök neki. :) Elég fura, mert egész végig azt gondoltam, hogy tuti nem fogom felvenni, most meg nagyon tetszik! :) Egy dolog van, ami kicsit zavar, hogy a sliccnél kicsi lett az a dísztűzéses rész... Készítettem pár képet.

A dereka nehéz volt, az eredeti anyag egész vékony volt, de amikor néhol 6 réteg anyagon kell átvarrni...:) A miliméteres varrás jól sikerült úgyérzem, habár néhol inkább 2 mm, mint egy... :)Eddig még sose csináltam gomblyukat evvel a géppel, csináltam pár próbát, na mondom minden szuper, de ez a hülye gomblyukvarró talp nem bírta vinni az anyagot, vagy beakadt... nemtudom... és kétszer kellett kibontanom egy fél gomblyukat... már majdnem földhözvágtam... :D

Nem lett valami tuti. :x

Kicsit átvariáltam a szárait, mert ha felhajtósan csinálom, már rövid lett volna, így valami hasonlót hoztam össze, mint a farmeromon van. :) Úgy érzem ez a része tényleg tök jól sikerült!!!:)Lehetne kicsit bővebb, de végülis nem rossz. Egy vasalás azért majd ráfér, de most már nem volt kedvem hozzá. :)

0 comments:

Post a Comment