Saturday, August 29, 2009

Blue burda shirt

I had an other shirt already cut out, I made this for short one too. Still have to get used to this new desk, it’s strange, the lamp also in wrong place for now.


Volt még egy kiszabott ingem, megcsináltam rövid ujjúnak. Kicsit szokatlan még az asztalnál dolgozni, a lámpa meg rossz helyen van egyelőre.4 comments:

Princi said...

Megy ez már nagyon neked :))
Tetszik az anyaga, meg az egész, ügyi vagy!

Ádám said...

Köszi! Jah klasz anyag, csak az a baja, hogy ha egyszer zsíros lesz kicsit, akkor nem akar kijönni belőle. Erre valami tipp esetleg?:) Nyáron könnyen olyan lesz... :(

Princi said...

Jobb szakmai trükk híján Vanish+mosógép :DDD

Dóri said...

Már rég nem néztem a honlapodat (bocsánat :)), de elraktam a kedvencek közé, mert tudtam, hogy egyszer még szükségem lesz rá.
A páromnak szeretnék karácsonyra inget varrni. Hobbi szinten varrok csak, bízom a legjobbakban, hogy össze tudom hozni.
Azt szeretném kérdezni, hogy hol érdemes anyagot venni hozzá és javasolnál-e valamilyen nevű, összetételű vagy jó tulajdonságú anyagot. Illeszgetni nem szeretnék mintákat, az így elsőre durva lenne,úgyhogy egyszínű vagy nagyon aprómintás jöhetne szóba.
Az ötletem az, hogy egy lassan hordhatatlan ingét bontanám szét és azt másolnám le (lehet, hogy most keresztbeáll a szemed ettől? :) ), vagy szabásminta alapján. Na de hol lehet férfi ing szabásmintát szerezni. A Burdában nem csak női modellek vannak? Vagy van fériaknak is? Olyanhoz hol lehet hozzájutni?
Most nincs több kérdésem. :) Előre is köszönöm. Dóri

Post a Comment