Wednesday, August 12, 2009

Textile painting

I tried the paint ont he jersey, it’s not sooo easy as i thought… :) I have mask for nothing, didn’t become as good as i wanted to be. Can someone give me hints? :)


Kipróbáltam a festéket a mezen, hááát nem is olyan könnyű, mint gondoltam… :) Hiába volt maszkom, mégse lett olyan szép, mint szerettem volna. Valaki esetleg tud tippeket adni? :)


4 comments:

Princi said...

Vegyél öntapadós barkács tapétát, abból szabd ki a darabokat, vagyis azokat a részeket, amikre nem kerülne festék a mezen. Ezeket ragaszd az anyagra, köztük már festhetsz nyugodtan. Mintha sablon lenne, tudod.
Most bárhol kapsz a sulikezdés miatt kis tekercsben pl. tök átlátszót, ami a legjobb, mert ha a szabásmintát hátoldalán átrajzolod, erre teheted a ragacsot pofával lefelé, a védőfóliás oldalán pontosan rá tudod rajzolni a festendő részek széleit, mivel átlátszik rajta a szabásmintád tükörképe. Fontos, hogy tükör fordított legyen!

Ádám said...

Tyű! Ez sose jutott volna eszembe, nagyon köszi, tündér vagy! :) Lehet akkor nincs értelme külön darabokból bénázni, csak kisablonozni mindent aztán legyen elég festékem? :)
Mondjuk azt még ki kell próbálni, hogy a festék nem szivárog -e tovább az anyagon.

Princi said...

Feltétlenül kell próbálgatni maradék anyagon és talán érdemes többféle márkájú, rendeltetésű festékkel is! Nagy eltérések lehetnek!

Ádám said...

Oks, köszi!

Post a Comment