Tuesday, October 27, 2009

Sunshine again :)

The sun was shining so beautiful again, I couldn’t resist, today I also made a short walk about 6 hours. :) I wouldn’t say anything more, it was great, check out the pictures below. :)

Olyan szépen sütött a nap, hogy nem tudtam ellenállni, ma is tettem egy röpke 6 órás sétát. :) Többet most nem is tennék hozzá, eszméletlen jó volt, lesd meg a képeket alább. :)

3 comments:

Katica said...

De szép képek.Ez nem ér ám hogy Te ilyen szép helyekre eltűnhetsz röpke 6 órákra :-D
Merre jártál?

Ádám said...

:):) Hétfőn kedden szabin voltam, hétközben azért nem szoktam ennyit bóklászni egyébként. :)

Budai hegyek, az útvonal: (GPS-el mentem, habár nagyjából ismerem a környéket, de sose tudni, a térképet meg nem szeretem lapozgatni. :D)

A Zuhatag sor után a Nagy hídnál leszálltam a 61-es villamosról. Be az erdőbe, ott a patakparti úton tovább, majd át a sárga túrán a gyerekvasút felé, ott tovább a kék túrán egész a Nagy-rétre, ott mentem egy kört, majd átmentem a Nagykovácsi út túloldalára ahol egy kis jelöletlen úton mentem a piros túráig, onnan a Hárshegyi körúton mentem, majd a sífutó pályán, majd vissza felfelé a sárga túrán a csúcsra a kilátóhoz. Lejöttem a hegyről a kisvasúti sín felé, majd a sárga túrán mentem tovább a Budakeszi úton túl. Egy idő után átváltottam valamelyik zöldre, elég sokat jelöletlen utakon mentem, aztán már épp gondolkoztam, hogy keresek valami buszmegállót, mert kezdtem elfáradni, amikor megláttam kírva, hogy Normafa, (a GPS-en nem találtam meg korábban, hogy hol van, mert nem tudtam merre keressem. :D) ott rátájoltam a GPS-el és a legrövidebb úton oda mentem, az asszem tán zöld majd kék túra volt. Onnét meg busszal jöttem vissza.

Princi said...

Gyönyörűséges fotók, akárcsak az előzőek...:)

Post a Comment